Afbeelding

Escooter of de Vespa sprint welke is de beste?

Algemeen

De beste elektrische scooter op de markt. Het wordt steeds populairder om elektrisch te rijden. Dat geldt ook voor scooters. Daarom is het een belangrijke vraag welke nu eigenlijk de beste elektrische scooter is. Wanneer je immers gebruik wil gaan maken van een model dat op een batterij rijdt, dan wil je er wel zeker van zijn dat je de hoogst mogelijke kwaliteit krijgt. Er zijn dan een aantal zaken waar je naar kan kijken. Op die manier heb je snel een heel duidelijk antwoord.

Kan je er ver mee rijden?De eerste vraag die je moet stellen is hoe ver je ermee kan rijden. Voor elektrische modellen wordt dit ook wel de actieradius genoemd. Wat dit betekent is dat je kijkt hoeveel kilometer je kan rijden op een volle batterij voordat de batterij weer volledig leeg is. Het is aantrekkelijk als deze afstand wat langer is. Hoe langer de afstand, hoe beter de scooter ook is. Dat is dus belangrijk om mee te wegen als je een keuze maakt.

Kan je gemakkelijk opladen?
Naast de kwaliteit van de batterij is er nog iets van belang. Het is natuurlijk wel zo fijn wanneer je gemakkelijk de batterij van de scooter weer kan opladen. Hoe gemakkelijker en sneller dit gaat, hoe beter het is. Ook dit is dus een factor die je meeweegt wanneer je op zoek gaat naar de beste op de markt. Zoek dit altijd goed na en kijk welke mogelijkheden de verschillende modellen bieden. Je hebt dan snel een goed beeld van alles.

Een compleet zwarte Vespa Sprint kopen

Welke kleur het personeel van Sinterklaas dit jaar heeft interesseert ons niet, zolang we maar een helemaal zwarte Notte in onze schoen krijgen! Dat gaat niet passen, ook niet in een chocolade paasei. Dat moeten we zelf maar een zwarte Vespa Sprint kopen. Met de 'Limited Edition' van Fast & Furious is het mogelijk zonder zelf met zwarte verf aan de slag te gaan!

Nummer één in scooters

Bij de beste van de beste merken of producten wordt soms gezegd "de Rolls Royce" van …. Nou, als het een brommer betreft dan gaat het natuurlijk over Vespa scooters. Sinds 1946 maakt Piaggio de meest begerenswaardige tweewielers die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook kwalitatief tot de top behoren in hun klasse. Het enige minpunt is eigenlijk de prijs, die ligt wel een stuk hoger dan andere retro merken. Dat zie je wel dubbel en dwars terug in de kwaliteit, daarmee mag je gerust spreken van een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Welke Vespa scooter kopen?

In de loop der jaren zijn er al een flink aantal modellen de revue gepasseerd, momenteel kun je de Vespa Primavera en de Vespa Sprint kopen. Het laatste model is wat sportiever van design, en leent zich ook uitstekend voor customization. Op basis van het standaard model kun je de scooter helemaal aanpassen aan jouw voorkeuren. Om je tijd te besparen in de webshop hebben wij een prachtige uitvoering gevonden, die helaas slechts voor een beperkte periode verkrijgbaar is; de Notte.

Mooi als de nacht

'Notte' is het Italiaanse woord voor 'nacht'. Dat klinkt al meteen mysterieus. In tegenstelling tot de populaire fel gekleurde Vespa scooters is dit model helemaal in het zwart uitgevoerd. En dan hebben we het over kappen, het zadel, de zijspiegels tot aan de spaken in de wielen. Van top tot teen zwart dus, en dat ziet er heel bijzonder uit. Op deze editie is gekozen voor mat zwart, wat het uiterlijk nog exclusiever maakt. De meeste kleuren lak zijn namelijk hoogglans, deze mat uitvoering valt daarmee direct op zonder te 'flashy' over te komen. De buddy seat biedt ruimte aan twee personen, zo kun je ook samen heerlijke ritten maken.

Ook aan de techniek is gedacht

Een mooi design is belangrijk, maar je moet er wel op kunnen rijden uiteraard. Iedereen die al eerder een snor- of bromscooter van dit merk heeft gehad weet dat er geen enkele brommer zo heerlijk rijdt als een Vespa. Dat komt omdat aan ieder detail is gedacht. De tweewieler is soepel geveerd, de remdruk is uitstekend dankzij de gevlochten mantel van de remkabels, en de mono-voorvork is een typische Piaggio uitvinding die laat zien hoe innovatief een retro scooter kan zijn. Met een EURO4 certificering en een injectie-motor rijd je comfortabel én zuinig. Nu oudere brommers steeds vaker geweerd worden uit het centrum, is het goed om te weten dat je met deze Notte nog jarenlang vooruit kunt. Dat maakt een Vespa Sprint kopen een goede investering.

Mag het iets meer zijn?

De Notte uitvoering is goedkoper dan zelf alle opties toevoegen aan het winkelmandje. Je bent ook een stuk sneller klaar met bestellen trouwens. Toch zijn er diverse extra opties om jouw exemplaar nog verder te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld een hoog of laag windscherm laten monteren, een Angel Eye koplamp, soepele schokbrekers, of misschien een gekleurd zadel als accent. Dat geldt ook voor de banden die in een White Wall uitvoering met een witte streep aan de zijkant leverbaar zijn. Kijk voor alle extra opties in de webshop. Daar kun je ook informatie vinden over gespreid betalen of een leasecontract aanvragen.

Je kunt slechts tijdelijk de Vespa Sprint Notte kopen, wacht dus niet te lang om een beslissing te nemen. Anders tast je misschien in het duister...

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld