ZZP Zutphen heeft een nieuw coördinator
Jolanda Cornegoor (l) neemt de taken van oprichtster van ZZP Zutphen Berdi Hissink over. Foto: PR
Jolanda Cornegoor (l) neemt de taken van oprichtster van ZZP Zutphen Berdi Hissink over. Foto: PR (Foto: )

ZZP Zutphen heeft een nieuw coördinator

ZUTPHEN - ZZP Zutphen, het netwerk en platvorm van zelfstandig ondernemers uit Zutphen en omstreken, heeft een nieuwe coördinator. Tijdens de Kennismaak Avond van woensdag 20 november is het symbolische stokje overgegaan van Berdi Hissink, de oprichtster van het netwerk, naar Jolanda Cornegoor. Tijdens deze bijeenkomst in Het Emerhuys in Zutphen stelde Jolanda zich in een presentatie aan de leden voor.

Het netwerk bestaat sinds 2013 en is opgericht om zelfstandige professionals een platform te geven en met elkaar te verbinden. Leden kunnen snel gevonden worden op beroep of naam door de zoekfunctie op de website. Tijdens de bijeenkomsten kan men kennismaken met elkaar, elkaars kennis verrijken en sparren over ondernemerskwesties. Er zijn ondernemers uit allerlei branches aangesloten, zoals ICT, marketing, boekhouding, monteurs, coaching en vakmensen uit de bouw.

De Kennismaak Avonden zijn ook toegankelijk voor niet-leden en worden vier keer per jaar georganiseerd. Meer informatie over ZZP Zutphen en het lidmaatschap is te vinden op de website.


zzpzutphen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden