Projectkoor Eefde houdt Scratchdag met Gloria van Vivaldi

Algemeen

EEFDE - Op zaterdag 28 september houdt Projectkoor Eefde een scratchdag. Iedereen die van zingen houdt, maar geen rijd of zin heeft om elke week te repeteren, kan er terecht. De bedoeling van een scratchdag is dat een werk op één dag zowel gerepeteerd als uitgevoerd wordt.

Er is gekozen voor het Gloria RV 589 van Antonio Vivaldi, waarbij naast koordelen ook enkele solodelen zijn te horen. Orgel en hobo zorgen voor muzikale ondersteuning. Het geheel staat die dag onder leiding van Miriam Westgeest, de vaste dirigent van het projectkoor.
De partituur en luisterbestanden worden begin september ter beschikking gesteld, zodat iedereen thuis al wat kan oefenen. Koorervaring is niet nodig.
De koorrepetitie begint deze zaterdag om 9.30 uur beginnen en het afsluitende concert is om 17.00 uur. Natuurlijk zijn dan alle familieleden, vrienden en buren welkom om het concert te komen beluisteren. Aanmelden kan via scratch.2019@projectkooreefde.nl, liefst voor 15 augustus, onder vermelding van naam, adres, woonplaats en stemsoort. De kosten voor deelname zijn 45 euro inclusief partituur en lunch. De inschrijving is definitief zodra het bedrag is ontvangen. Op de website wordt de aanmeldingsprocedure uitgelegd, met alle informatie.


www.projectkooreefde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant