Theo Klein Bleumink (r) geeft de voorzittershamer door aan Yvette Dommerholt. Foto: PR
Theo Klein Bleumink (r) geeft de voorzittershamer door aan Yvette Dommerholt. Foto: PR (Foto: )

Nieuwe interim-voorzitter van Muziekvereniging Concordia Eefde

EEFDE/ ZUTPHEN – Op de algemene ledenvergadering van woensdag 22 mei hebben de leden Yvette Dommerholt gekozen als nieuwe interim-voorzitter van Muziekvereniging Concordia Eefde. Na 16 jaar voorzitterschap geeft Theo Klein Bleumink de voorzittershamer door.

"Ik heb met veel plezier en toewijding de club al die jaren mogen leiden", aldus Klein Bleumink. "We zijn het afgelopen decennium sterk gegroeid, niet alleen in ledenaantal maar ook in het niveau en de performance van onze concerten en optredens. Ik ben met recht trots op deze muziekvereniging."

Yvette Dommerholt is Managing Consultant bij een internationale ICT-organisatie en moeder van twee jonge kinderen. "Het wordt een hele uitdaging om de huidige successen vast te houden en verder uit te breiden. Fijn dat we als bestuur daarbij extern worden ondersteund door Klaas Bron. Klaas is oud-voorzitter van de Oranjevereniging Eefde en zal zijn bestuurlijke en professionele deskundigheid inzetten om samen met ons Concordia een volgende stap in de ontwikkeling te laten zetten."

Meer berichten