VIDEO'S

Dronebeelden grote uitslaande brand loods Vorden

Vorden - In een autoloods aan de Handelsweg in Vorden is dinsdagmiddag 21 mei een uitslaande brand ontstaan. De brandweer is momenteel met meerdere voertuigen uit de regio de brand aan het bestrijden. De brandweer laat via Twitter weten, dat er een uitslaande brand woedt in een loods waarin meerdere auto's zouden staan opgeslagen. Bij de brand zou niemand gewond zijn geraakt. De brand is overgeslagen naar het naastgelegen pand van Plastic Product & more. Er is een NL Alert verzonden waarin mensen in de omgeving van Vorden geadviseerd wordt ramen en deuren te sluiten. 

De brandweer is massaal uitgerukt en heeft inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand. Dit betekent dat er vier blusvoertuigen ter plaatse zijn, een hoogwerker en voertuigen voor waterwinning. Bij de brand komt veel rook vrij. De brandweer adviseert omwonenden bij last van de rook, ramen en deuren te sluiten.

De loods staat volledig in brand en de brandweer probeert verdere overslag naar de naastgelegen panden te voorkomen.  De omgeving van de brand is afgesloten.

Video van News United:

Vlak na het uitbreken van de brand kwamen onderstaande beelden binnen bij onze redactie. 

Meer berichten