Aan Burgemeester Sebastiaan van 't Erve van de gemeente Lochem (r) werd het eerste exemplaar informeel overhandigd in de Spijkwijk door David Bloch. Foto: PR
Aan Burgemeester Sebastiaan van 't Erve van de gemeente Lochem (r) werd het eerste exemplaar informeel overhandigd in de Spijkwijk door David Bloch. Foto: PR (Foto: )

Wandelroute langs de mooiste plekken van Eefde

EEFDE - Met het oog op het nieuwe wandelseizoen is er een nieuwe wandelroute in en om Eefde verschenen: de Knapzakwandelroute voert de wandelaar langs de fraaiste plekken en bezienswaardigheden in en om Eefde. Het boekje, van een handzaam zakformaat, bevat een kaart met de route en waardevolle wetenswaardigheden. De route, zo'n 17-18 km, is in een keer te bewandelen en is ook makkelijk op te splitsen in twee, zelfs drie lussen. Voor het gemak is het startpunt Dorsphuis Het hart, maar door de opzet is het even makkelijk om op andere punten te beginnen en te eindigen.

Aan Burgemeester Sebastiaan van 't Erve werd het eerste exemplaar informeel overhandigd in de Spijkwijk door David Bloch, een van de twee initiatiefnemers (Koos Kemperman is de bedenker van deze route) bij de themagroep Toerisme & Recreatie van de Dorpsraad Eefde. Het boekje is te vinden bij tal van locaties in Eefde (het Dorpshuis, Garage Lenselink, Drogisterij Peinemann, De Sluis, Wereldwinkel, De Blaakhof en meer) en bij de VVV Lochem. Bloch: "Binnenkort, met behulp van de Stichting Achterhoek Toerisme, wordt de route nog duidelijker bewegwijzerd."

Zie ook Facebook 'KnapzakrouteEefde' en eigenzinniglochem.nl

Meer berichten