De ambassadeur van Ecuador verricht samen met de burgemeester van Zutphen de opening. Foto: PR
De ambassadeur van Ecuador verricht samen met de burgemeester van Zutphen de opening. Foto: PR

Zutphen is een nieuwe winkel rijker

Algemeen

ZUTPHEN - Zutphen is sinds vorige week een nieuwe winkel rijker: 'Ecuafina Travel Concept Store', als onderdeel van Rebecca Adventure Travel BV. De ambassadeur van Ecuador, Fernando Bucheli Vargas, heeft samen met de burgemeester Annemieke Vermeulen van Zutphen de opening verricht in het pand aan de Pelikaanstraat 14 te Zutphen. De winkel is opgezet door Rebecca Braak, een 28-jarige ondernemer uit Zutphen die grotendeels in Zuid Amerika verblijft.

Het is vooral daar, hoog in de Andes waar Rebecca steeds meer contacten krijgt met kleine coöperaties en lokale producenten waarvan zij de producten gaat aanbieden via deze Travel Concept Store. Denk aan alpaca dekens en sjaals, maar ook koffie, chocolade, kruiden en 'super-food' producten. Bovendien kunnen reizen naar Zuid-Amerika en de Galapagos eilanden geboekt worden, samengesteld en uitgevoerd door Rebecca Adventure Travel. De Travel Store beschikt verder over een kleine filmzaal waar men presentaties kan zien van gasten die deze mooie plekken reeds bezocht hebben. Op termijn zullen er ook werknemers van Rebecca haar team in Quito bij toerbeurt een aantal weken naar Zutphen komen om de toekomstige gasten te gaan voorlichten over hun reis naar deze bestemmingen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Willem Braak (06-5550 9970) of van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur bellen of mailen naar de winkel.


0575-841269

info@rebeccaadventuretravel.com

www.rebeccaadventuretravel.com

Burgemeester Vermeulen proost op de opening van de nieuwe winkel. Foto: PR
Ambassadeur van Ecuador Fernando Bucheli Vargas, Rebecca Braak en burgemeester Annemieke Vermeulen. Foto:PR
Rebecca Braak krijgt een boek overhandigd van burgemeester Vermeulen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant