Foto: PR
Foto: PR (Foto: )

Spinnen voor Equipe Mont Ventoux

EEFDE/OOSTERBEEK - Eén, twee of drie uur lekker aan de slag met je conditie en ondertussen een bijdrage leveren aan het goede doel. Het kan allemaal op donderdag 17 januari 2019 tijdens het Spinning Event van Equipe Mont Ventoux van Pluryn en Intermetzo. In de boerderij op het terrein van Pluryn-locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek staan spinningfietsen en professionele instructeurs van 18.00-21.00 uur klaar. Iedereen kan meedoen: individueel, met collega's, als sportploeg of met vrienden. Publiek is van harte welkom. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Inschrijven kan via www.pluryn.nl/spinningevent. De kosten zijn 20, 37,50 of 55 euro voor respectievelijk één uur, twee uur of drie uur spinnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het fietsproject Equipe Mont Ventoux. Cliënten van Pluryn en Intermetzo beklimmen in juni 2019 voor de zesde keer de 1911 meter hoge Mont Ventoux in Zuid Frankrijk.

Ook Intermetzo Eefde doet mee
Ook jongeren van Intermetzo in Eefde doen mee aan Equipe Mont Ventoux. Ze bereiden zich samen met een vrijwillige fietsbuddy een half jaar lang intensief voor. Vaak hebben de deelnemers nog nooit op een wielrenfiets gezeten. Pluryn en Intermetzo gebruiken wielrennen als middel voor jongeren en cliënten om te werken aan een beter zelfbeeld.

Meer weten over Equipe Mont Ventoux? Kijk op de website.


www.intermetzo.nl/samennaardetop

Meer berichten