Jaap Koning van de Voedselbank Zutphen schudt Patrick van den Brink van Lutim Reclamestudio (en mede-oprichter van Sint Deelt Uit) de hand. Foto: PR
Jaap Koning van de Voedselbank Zutphen schudt Patrick van den Brink van Lutim Reclamestudio (en mede-oprichter van Sint Deelt Uit) de hand. Foto: PR

Voedselbank Zutphen krijgt hulp van de Sint

Algemeen

ZUTPHEN - De Voedselbank krijgt dit jaar extra hulp en wel van niemand minder dan Sinterklaas. Met de actie 'Sint Deelt Uit' krijgen gezinnen met kinderen die worden ondersteund door de Voedselbank een mooi speelgoedpakket van Sinterklaas. De actie is opgezet door ondernemers Patrick van den Brink (Lutim) en Maarten van Kranenburg (Makra Media).

De pakketten gevuld met speelgoed, gesponsord door ondernemers, worden afgeleverd bij de Voedselbank Zutphen. Zij zorgen ervoor dat de cadeaus terechtkomen bij de gezinnen die worden ondersteund door de Voedselbank. Mocht er geld over zijn na de actie, wordt dit volledig gedoneerd aan de Voedselbank Zutphen.

Patrick van den Brink en Maarten van Kranenburg: "Wij willen als ondernemers graag iets doen voor de maatschappij en daarom hebben wij 'Sint Deelt Uit' opgezet." Lutim, een Reclamestudio uit Zutphen en Makra Media, een Media Productiebedrijf uit Duiven, werken veel samen en kwamen zo op het idee. "Wij hebben zelf ook kinderen en met deze actie willen we gezinnen die het financieel moeilijk hebben een extra steuntje in de rug geven."

De actie 'Sint Deelt Uit' wordt o.a. ondersteund door Mepal, Artech Rubber, Bluegreen Electronics en Werk & Zorgboerderij Cortenoever. Meehelpen of meer informatie? Neem dan contact op met Maarten van Kranenburg: maarten@sintdeeltuit.nl of 06 - 21 25 38 77.


sintdeeltuit.nl

facebook.com/SintDeeltUit

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld