Be Quick trekt aan het langste eind tegen JVC Cuijk

Algemeen

ZUTPHEN - De mannen begonnen goed door veel kansen te creëren, maar kansen werden niet afgemaakt en de keeper JVC maakte redding achter redding. Kansen van de broertjes Steenbergen, Kisa en Cengiz werden allemaal gekeerd. En dat leidde tot geloof bij de tegenstander. JVC klapte er vol op en begon gevaar te creëren op de helft van de blauw-witten. Vooral de aanvoerder van JVC kwam er soms aardig doorheen. JVC sloeg toe uit een corner en Be Quick lag te slapen. Hun aanvaller kon vrij inkoppen en zorgde voor een achterstand: 0-1.

Toch bleef Be Quick kansen creëren uit veel beweging. Er vonden wisselingen in het veld plaats en dit leidde tot de gelijkmaker. Ezafzafi stuurde de Andrade weg en die rondde koelbloedig af, eindelijk scoort Be Quick en staat de 1-1 op het scorebord.

In de tweede helft pakte Be Quick het beter op. Het team ging de strijd aan en vooral van Meeteren sprong op. Hij won al zijn duels en leverde de bal netjes in bij zijn collega's. Verdedigend werd er weinig meer weggegeven. Niet veel later beloonde Be Quick zichzelf en kroonde de Andrade een ware beauty aan zijn resumé. Een stiftje over de keeper heen zorgde voor de 2-1. Jamiro Steenbergen ging eraf en Rajabu kwam binnen de lijnen. Pas in de laatste minuten van de wedstrijd gooide Be Quick de wedstrijd in het slot. Aanvoerder Steenbergen en Kisa maakten hun eerder gemiste kansen goed. Steenbergen bediende Kisa en die rondde prachtig af. Een laatste wissel vond plaats Kadir kwam in het veld voor de Haan. Steenbergen en Kisa sloten de middag nog goed af. De twee vonden elkaar weer blind en Kisa zorgde voor de eindstand 4-1.