Jong Gelre zoekt enthousiaste podiumtalenten voor de Revue 2018

Jong Gelre zoekt enthousiaste podiumtalenten voor de Revue 2018

VORDEN/WARNSVELD - In Vorden, Warnsveld en omstreken staat de revue van Jong Gelre bekend om een enthousiaste groep jongeren met uiteenlopende talenten die zang, dans en toneel in één geheel weten te verpakken. De revue wordt sinds het begin van deze eeuw jaarlijks opgevoerd. Het sleutelwoord dat mensen tot de revue beweegt is enthousiasme, daarnaast heerst er ook veel saamhorigheid. De revue wordt dit jaar opgevoerd op zaterdag 10, vrijdag 16 en zaterdag 17 november, wederom in de grote zaal van Het Kulturhus (voorheen: Het Dorpscentrum) in Vorden.

De revue
Momenteel wordt er volop geschreven aan de revue, deze is in de zomer klaar. De revuecommissie zorgt ondertussen voor de randzaken. In september komt echt alles rondom de revue in beweging. Toneelspelers, zangers, muzikanten en danseressen beginnen met repeteren en de decorbouwers vervaardigen het decor. Uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en kunnen wij in november met gepaste trots de bezoekers verwelkomen bij onze revue.

Voor het opvoeren van een revue zijn mensen op de planken uiteraard essentieel. Voor een groot deel kan de commissie putten uit jongeren die eerder hebben meegedaan, maar zij verwelkomt ook graag nieuwe deelnemers. Wie meedoet aan de revue is eens per week aanwezig bij de repetities. De enthousiaste deelnemers doen hiermee nieuwe contacten op in een gezellige groep en zij ontwikkelen daarnaast verschillende vaardigheden. Ook andere activiteiten van Jong Gelre zijn de moeite waard om aan deel te nemen.

Aanmelden
Wie enthousiast is geworden en in de leeftijd van 16 tot 30 jaar, kan zich vanaf nu aanmelden om mee te doen met de revue van Jong Gelre. Aanmelden kan voor zang, dans en toneel. Ook wie niet op de planken wil staan, maar graag 'achter de schermen' (bijvoorbeeld bij decor, grime of kleding) wat wil betekenen, wordt uitgenodigd om aan te melden. Opgeven kan tot medio augustus. Ook deelnemers uit voorgaande jaren dienen zich opnieuw op te geven.
Stuur voor opgave of nadere informatie over de revue een e-mail. Geef bij aanmelding aan of er belangstelling is voor zang, dans, toneel of iets anders. Verder ook graag leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer vermelden. Zie ook de pagina op facebook.


revuejg@gmail.com

www.facebook.com/revuejg


Meer berichten