Wethouder Mathijs ten Broeke spreekt grote dank uit naar de aanwezige vrijwilligers. Foto: PR
Wethouder Mathijs ten Broeke spreekt grote dank uit naar de aanwezige vrijwilligers. Foto: PR

Ontspannen sfeer tijdens vrijwilligerswaardering

Algemeen

ZUTPHEN - Veel inwoners uit Zutphen en Warnsveld zetten zich vrijwillig in voor een ander. Hiervoor werden zij in juni namens de gemeente bedankt. De Vrijwilligerscentrale heeft drie middagen georganiseerd die door zo'n driehonderd mensen bezocht werden. Er was live muziek en lekkernijen gemaakt door bewoners van het asielzoekerscentrum.

De nieuwe wethouder van Zorg & Welzijn, Wonen en Cultuur, Mathijs ten Broeke, sprak grote dank uit naar de aanwezige vrijwilligers. Hij benoemde hoe onmisbaar vrijwilligers zijn voor veel organisaties. Ook directeur-bestuurder van Perspectief Zutphen Jorinde Klungers was aanwezig om iedereen welkom te heten.

De sfeer zat er op alle middagen goed in, mede dankzij de muziek van achtereenvolgens de bands Eastwood Coverband, Jazzy Fingers en Los Vast. Mensen genoten zichtbaar van de hapjes, die hun oorsprong hadden in de Syrische en Libanese keuken. De Vrijwilligerscentrale kijkt terug op geslaagde bijeenkomsten en hoopt volgend jaar opnieuw net zoveel mensen een bedankje te kunnen aanbieden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant