Eigenaar Erik Wiegers. Foto: PR
Eigenaar Erik Wiegers. Foto: PR

Studio Wiegers verhuisd naar Lange Hofstraat

ZUTPHEN - Met ingang van het nieuwe jaar is Studio Wiegers gevestigd aan de Lange Hofstraat 16 te Zutphen. Het grafisch ontwerpbureau bevond zich sinds 2010 aan de Zweedsestraat op Industrieterrien de Mars.

Eigenaar Erik Wiegers was al een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie. "We zijn de afgelopen jaren gestaag gegroeid en kregen langzamerhand het gevoel dat we qua locatie aan een volgende uitdaging toe waren. Daarbij hebben we ook buiten Zutphen gekeken, maar uiteindelijk hebben we er bewust voor gekozen om juist meer richting de binnenstad te trekken."

In het recent gerenoveerde pand 'Utrecht' aan de Lange Hofstraat lijken deze wensen bij elkaar te komen. "Deze plek heeft een geweldige historie en ook bij het pand 'Utrecht' zijn veel mooie verhalen te vinden," aldus Wiegers. "Voor opdrachtgevers van buiten Zutphen blijkt de oude binnenstad vaak iets speciaals te hebben. Mooi om dan in de oudste straat tussen de Walburgkerk en de Wijnhuistoren gevestigd te zijn. We kijken uit naar de mooie opdrachten die we hier mogen maken."

Meer berichten