Afbeelding

Exploitanten en investeerders presenteren plannen kiosk IJsselkade

Algemeen

ZUTPHEN - Op dinsdag 27 juni presenteren tien exploitanten en investeerders in het IJsselpaviljoen hun plannen voor een nieuwe horecagelegenheid op de IJsselkade. De pitches vinden plaats vanaf 11.00 uur in drie blokken van drie tot vier pitches. Publiek is welkom en mag over alle presentaties een oordeel geven. De jury weegt het publieksoordeel mee in de beslissing welke ideeën doorgaan naar de volgende ronde.

De pitches zijn onderdeel van de prijsvraag die de gemeente heeft uitgeschreven voor een nieuw te bouwen kiosk op de IJsselkade. Doel: het vinden van de meest geschikte partij voor het bouwen en exploiteren van een horecagelegenheid. Belangrijke uitgangspunten in de jurering zijn de vormgeving van het gebouw en het horecaconcept.

Het programma
11.00 uur inleiding
11.15 – 12.45 uur 3 pitches
12.45-13.15 pauze pauze
13.15-15.15 4 pitches
15.15-15.45 uur pauze
15.45-17.15 uur 3 pitches

Aanmelden bijwonen
De pitches zijn openbaar. Wie als publiek zijn stem wil laten horen, moet tenminste één blok van drie of vier pitches bijwonen en het ter plekke verstrekte beoordelingsformulier invullen. Alleen luisteren zonder een stem uit te brengen, mag natuurlijk ook. Graag vooraf even aanmelden via rivierindestad@zutphen.nl

Vervolg
De jury bestaat uit vertegenwoordigers van HTC, het bureau dat de prijsvraag begeleidt, de binnenstadsmanager, de welstandsarchitect en een vertegenwoordiger van de gemeente. De jury nodigt vervolgens een aantal ondernemers uit om een ondernemersplan te schrijven. Dit mogen zij eind september presenteren. Op basis daarvan neemt de jury een beslissing. Als alles volgens planning verloopt, kan er in de loop van 2018 een nieuwe horecagelegenheid staan op de IJsselkade.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant