Foto: PR
Foto: PR

Beachkorfbaltoernooi Ranking voorronde voor NK

Algemeen

ZUTPHEN/WARNSVELD - Het officiële beachkorfbal toernooiseizoen loopt van augustus tot augustus. Voor alle categorieën (senioren en A-, B-, C-, D- en E-jeugd) zijn op verschillende indoor en outdoor locaties in Nederland mogelijkheden om deel te nemen aan beachkorfbaltoernooien. Deze toernooien zijn zowel recreatief als prestatief. Veel teams doen voornamelijk mee aan deze toernooien voor de gezelligheid.
Wie echter nét iets fanatieker is en de ambitie heeft om Nederlands Kampioen te worden of deel te nemen aan het NK, kan meespelen voor de ranking. Men neemt dan deel aan kwalificatie-toernooien waarbij punten te verzamelen zijn voor de ranking, waarmee deelnemers zich met hun team kunnen plaatsen voor het NK Beachkorfbal. Het NK vindt half augustus plaats in Scheveningen. Meer informatie hierover staat op www.knkv.nl/korfbal/beachkorfbal.

Eén van de locaties voor deze officiële 'Beachkorfbal Ranking' toernooien is het Beach Center Zutphen Warnsveld. Hier wordt een toernooi gespeeld op 24 juni. De jeugd uit de E, D, C en B start om 10.00 uur en om 13.00 uur begint het toernooi voor de A-jeugdteams en de seniorenteams. Opgeven kan tot uiterlijk 9 juni via: evenementen@beachcenterzw.nl. Inschrijfgeld is 15 euro per team.
Na afloop is er een compleet verzorgde barbecue, voor 1e euro per persoon. Opgeven hiervoor kan ook via evenementen@beachcenterzw.nl.


www.beachcenterzw.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant