Opladen tijdens een geslaagde Paasmiddag voor en door ouders!

VOORSTONDEN - Afgelopen zaterdag 23 maart vond er een geslaagde Paasmiddag plaats in een Boomgaard in Voorstonden; een initiatief van #Opladers Brummen/Zutphen en de eigenaresse van de Boomgaard. Het doel van de Paasmiddag was om ouders met elkaar te verbinden, iets waar Jantine (eigenaresse Boomgaard), Fiona (#Opladers Brummen) en Esther (#Opladers Zutphen) enorm blij van worden.

Kinderen konden genieten van diverse leuke activiteiten, zoals broodjes bakken, een ei parcours afleggen, tuinkers zaaien, voorgelezen worden en natuurlijk eieren zoeken. Terwijl de kinderen zich vermaakten, konden ouders lekker meedoen, maar ook onder het genot van een kopje thee met elkaar kennismaken en kletsen. 

Wat deze middag extra bijzonder maakte, was dat deze middag alles samen werd geregeld. Ouders brachten zelf allerlei materialen en benodigdheden mee om bij te dragen aan het succes van de dag. En met een geweldige opkomst van 40 kinderen en 23 ouders was de sfeer gezellig en laagdrempelig.

Het succes van deze Paasmiddag smaakt naar meer, en daarom staat de volgende activiteit al gepland. Op zaterdag 6 juli wordt een zomerse picknick met barbecue en volop buiten spelen gehouden.