Kinderen kunnen genieten van drie dagen vol animatie en spannende prijzen. Foto: Peter de Valk

Kinderen kunnen genieten van drie dagen vol animatie en spannende prijzen. Foto: Peter de Valk

Voetbal en plezier tijdens Clubvoetbaldagen AZC Zutphen

Sport

ZUTPHEN - AZC Zutphen organiseert de Clubvoetbaldagen voor voetballiefhebbers van 6 tot 13 jaar oud! Dit jaar wordt het evenement extra bijzonder vanwege het 10-jarig jubileum. Sinds 2014 hebben duizenden enthousiaste deelnemers deelgenomen aan het voetbalkamp, en ook dit jaar belooft de club weer een onvergetelijke ervaring vol plezier en voetbalplezier. De Clubvoetbaldagen vinden plaats van 29 april tot en met 1 mei bij AZC Zutphen. De inschrijvingen zijn nu geopend.

Bij de Clubvoetbaldagen staat plezier voorop. Naast een uitdagend voetbalprogramma kunnen deelnemers genieten van drie dagen vol animatie en spannende prijzen. Ter ere van het jubileum brengt AZC Zutphen de hoogtepunten van de afgelopen tien jaar terug in het programma, wat zorgt voor een gegarandeerd succes. Alle deelnemers zullen stralen in het speciale jubileumtenue en niemand vertrekt met lege handen.

Het evenement wordt georganiseerd door AZC Zutphen in samenwerking met Clubvoetbaldagen, die jarenlange ervaring hebben in het organiseren van voetbalkampen. Naast plezier staan de Clubvoetbaldagen ook voor het stimuleren van sportdeelname en jeugdactiviteiten in de toekomst. Op die manier blijft de jeugd gestimuleerd om te sporten en bewegen, wat een win-win situatie is voor deelnemers, ouders en de club.

De Clubvoetbaldagen vinden plaats van 29 april tot en met 1 mei bij AZC Zutphen. De inschrijvingen zijn nu geopend. Bezoek snel de website om een plekje te bemachtigen voor deze fantastische dagen.


clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-azczutphen