MeeDenk dagen concept Masterplan De Hoven Noord

ZUTPHEN - Op vrijdagmiddag 9 en zaterdag 10 juni is iedereen van harte welkom tijdens de Meedenk dagen over De Hoven Noord in de Jenaplan school De Hoven aan de Schoolstraat 164. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers de eerste versie van het Masterplan bekijken: een plan op hoofdlijnen voor de toekomst van het gebied De Hoven Noord.

De gemeente heeft samen met het stedenbouwkundig bureau (BügelHajema adviseurs) de opbrengsten van de MeeDenk dagen in januari verwerkt. 

Dit is een plan op hoofdlijnen voor de ontwikkelingen in het gebied, zoals ruimte voor nieuwbouw, het bijeenbrengen van de glastuinbouw en ruimte voor agrariërs, recreatie en natuur. 

Hierna volgt het stedenbouwkundig plan en het inrichtingsplan openbare ruimte. 

Programma Meedenk dagen
Tijdens de Meedenk dagen op 9 en 10 juni krijgen bezoekers meer uitleg over het Masterplan. Inwoners en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om reacties te geven op de eerste versie van het Masterplan. De MeeDenk dagen in de Jenaplanschool De Hoven, Schoolstraat 164 in Zutphen. Op vrijdag 9 juni van 14.00  tot 19.00 uur en zaterdag 10 juni van 10.00 tot 15.00 uur.

Samen met BügelHajema adviseurs verzamelt de gemeente weer alle reacties om na de zomer het Masterplan klaar te maken. In het najaar zijn er dan opnieuw momenten voor organisaties en inwoners om mee te denken over het stedenbouwkundig plan.  

Via de website en de Facebookpagina van De Hoven Noord is het laatste nieuws te volgen.


www.dehovennoord.nl