Open Masterclass Cello Academy

ZUTPHEN - Op zaterdag 3 juni van 20.00 tot 21.30 uur is er een avontuurlijke en gevarieerde avond voor muziekliefhebbers door cello-studenten die deelnemen aan een van de Monasteries van de Cello Academy. Dit vindt plaats in Dat Bolwerck.  Het is iedere keer weer een verrassing wat de studenten aan eigen ideeën meebrengen als het gaat over repertoire, andere invalshoeken en samenspel. De concerten in de Monastery-reeks hebben dan ook steeds een heel eigen klank en sfeer.

Van 2 t/m 4 juni is alweer de laatste editie van de Monasteries van dit seizoen. Docenten Jeroen den Herder (cello), Joachim Eijlander (cello) en Hua-Hsuan Lee (piano) moedigen de studenten tijdens deze dagen aan om volledig tevoorschijn te komen met wie ze zijn. Het vraagt moed en iets nieuws van de studenten – voorbij de technische perfectie die zij meekrijgen aan de conservatoria. Zo helpen de Monasteries de studenten op weg op hun pad als musicus. 

Speel je zelf muziek of denk je bijvoorbeeld na over het volgen van een creatieve opleiding? Dan is deze avond extra leuk om mee te maken. Iedereen is van harte welkom, er is een speciaal scholieren/studenten-tarief van 2,50 euro. 

Voor tickets en meer informatie, zie de website. 


cellowercken
zutphen.nl