Bart Spijkers maakt zijn hattrick compleet, 8-1. Foto: Karin Eitjes

Superieure overwinning van Warnsveldse Boys op Groen-Wit’62

Sport

WARNSVELD - Warnsveldse Boys is bezig met een zeer sterke reeks en verkeert momenteel in bloedvorm. Desondanks moeten de mannen van Michel Feukkink nog steeds strijden om lijfsbehoud. Groen-Wit’62 was de tegenstander, die op dat moment op de vierde plaats stond.

Warnsveldse Boys overklaste de tegenstander in de eerste helft en stond al na 18 minuten op een 3-0 voorsprong (’13 Leon Knuttel, ‘ 14 Jarvin de Haan, ‘18 Jesper Nachtegaal). In de 34e minuut een rode kaart voor de keeper van Groen-Wit,na een overtreding op Jarvin de Haan, en is het Stijn Obdeijn die de penalty weet te benutten: 4-0.
In de aanval die volgt weet Groen-Wit de 4-1 te maken, maar in de 42e minuut is het Sam Reijenga die de 5-1 op het scorebord zet, waardoor Warnsveld met een riante voorsprong de rust in gaat.

Na de rust is het Bart Spijkers die met een hattrick zorgt voor de 8-1 (’63, ‘68 en ‘89). Door een fenomenale eerste helft legt Warnsveldse Boys het fundament voor een superieure overwinning.

Met nog twee wedstrijden te gaan blijft het spannend in deze klasse. Op 21 mei reist Warnsveldse Boys af naar Ugchelen, waar ze tegen Albatross gaan strijden, die momenteel in de degradatiezone staat.