De Martinuskerk in Warnsveld. Foto: PR
De Martinuskerk in Warnsveld. Foto: PR

Kom eens binnen in de prachtige Martinuskerk

Algemeen

WARNSVELD - Een eeuwenoude kerk op een mooie plek in Warnsveld, open op Tweede Pinksterdag. Op 29 mei is het landelijke ‘Open Kerkendag’ en daar doet de Martinuskerk (Kerkplein 1) in Warnsveld graag aan mee. De leden van deze prachtige kerk heten iedereen van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur. 

Loop eens naar binnen en geniet van de mooie ruimte. Steek een kaarsje aan in het stiltecentrum. Ga in gesprek met de enthousiaste gastheren en gastdames. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd en zij kunnen stoepkrijten op het kerkplein. Wie per fiets komt, kan vanaf de Martinuskerk een fietstocht maken van 56,8 of 42 km langs bossen, velden, dorpen en nog meer mooie kerken. De route staat op fietsknoop.nl en is op papier beschikbaar in de kerk.

Het thema van de landelijke Open Kerkendag zijn niet de torenspitsen, maar het interieur. In de Martinuskerk kan het nieuwe meubilair bewonderd worden, passend bij de kleuren van de kerk. Functioneel voor meerdere doeleinden. Ga zitten en kijk om u heen, bijvoorbeeld naar het mooie orgel. Of neem een kop koffie/thee of limonade en neem plaats aan een van de nieuwe tafels. Een mooie plek om in gesprek te raken met andere bezoekers of de vrijwilligers. Om elkaar te ontmoeten. Want dat wil de Martinuskerk zijn: een plek om God en elkaar te ontmoeten op allerlei momenten.


www.protestantswarnsveldzutphen.nl