Ook modeshows met de nieuwste voorjaarsmode en accessoires zullen niet ontbreken. Foto: PR

Ook modeshows met de nieuwste voorjaarsmode en accessoires zullen niet ontbreken. Foto: PR

Country & Garden Fair in de tuinen van Huis Verwolde

LAREN - Tijdens de nieuwe Country & Garden Fair, in het Hemelvaartsweekend van 18 t/m 21 mei, kan men genieten van het voorjaar en de overgang naar de zomer. Al wandelend door de prachtige tuin van Huis Verwolde in Laren haal je je hart op aan de nieuwste items voor je huis en tuin. Zo kan men advies vragen aan hoveniers en kwekers en zijn er vaste planten, voorjaarsbloeiers, diverse bloempotten, vazen en decoratieve items verkrijgbaar. 

Ruim 80 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten en kramen met luifels. Van vaste planten tot zomerse bloeiers, van sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties. Neem de tijd voor het randprogramma, neem plaats bij de presentatieruimte en neem de gratis adviezen van professionals ter harte.
Ook culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen, maar ook modeshows met de nieuwste voorjaarsmode en accessoires zullen niet ontbreken.

Bezoek ook Huis Verwolde
De geschiedenis van Verwolde gaat terug tot de middeleeuwen. Het huidige huis is in 1776 gebouwd in de toen voor Gelderland geheel nieuwe neoclassicistische stijl. Zes generaties van de familie Van der Borch hebben het huis tot 1977 bewoond. Het huis is twee eeuwen bewoond geweest door één adellijke familie en volledig ingericht: van de personeelsvertrekken in het onderhuis tot de kinderkamer op de verdieping. Veel van het oorspronkelijke neoclassicistische interieur is bewaard gebleven en alle vertrekken zijn in historische trant ingericht, van de dienstvertrekken in het onderhuis tot de woon- en ontvangstruimten op de verdieping. Het huis is het middelpunt van een prachtig landgoed en wordt omringd door een park met een pinetum (naaldbomentuin), gazons, kleurrijke bloemborders, bos en een vijver. De fair vindt plaats in de tuin en bied alle mogelijkheid om te wandelen en te genieten van het groen.

Kom heerlijk struinen over de fair en wandelen door de mooie tuinen van Huis Verwolde. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op het gras van het landgoed en bospaden. Country & Garden Fair vindt plaats in het Hemelvaartsweekend van 18 t/m 21 mei bij Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4 in Laren (Gld.). Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur. Entreeprijs: volwassenen: 13,50 euro (in voorverkoop 11,50), kinderen van 7 t/m 14 jaar: 5 euro. Combitickets (entreeticket fair incl. bezoek Huis Verwolde): volwassenen: 18,50 euro, in voorverkoop 17,50 , kinderen van 7 t/m 14 jaar: 10 euro en tot en met 6 jaar gratis. Parkeren: 2,50 euro.


countrygardenfair.nl

Kom heerlijk struinen over de fair en wandelen door de mooie tuinen van Huis Verwolde in Laren. Foto: PR