Bijeenkomst Café Ouders & Co

ZUTPHEN - Op vrijdagochtend 12 mei is de volgende ontmoeting van Café Ouders & Co. Dit keer is het thema boek en muziek op schoot aan de beurt en zal worden verzorgd door een van de gastouders. Er zal worden voorgelezen en liedjes gezongen. Alle ouders/verzorgers en ook grootouders met jonge kinderen vanaf 0 jaar zijn van harte welkom van 9.00 tot 11.30 uur in Wijkrestaurant Geweldig! van het Sint Elisabeth, Geweldigershoek 39 te Zutphen.

Café Ouders & Co biedt een gezellige en leerzame ontmoetingsplek voor zwangeren en ouders met een baby en /of jonge kinderen. Het uitgangspunt is elkaar ontmoeten en van gedachte wisselen over het ouderschap, terwijl de kinderen met elkaar kunnen spelen. Er zijn steeds twee gastvrouwen aanwezig die de ouders ontvangen. 

Geplande thema’s of activiteiten gaan om 10.00 uur van start. Er is voor de kinderen speelgoed aanwezig. De toegang is gratis en consumptie voor eigen rekening. Voor meer informatie, zie de website. 

Café Ouders & Co is een initiatief van Stichting de Geboortenis, wijkrestaurant/ontmoetingsplek Geweldig! en Naviva Kraamzorg.


geboortenis.nl/cafe-ouders-co-in-cafe-geweldig