Er is altijd voldoende ruimte en gelegenheid om te oefenen of met anderen een partijtje te stoten. Foto: Peter de Vries
Er is altijd voldoende ruimte en gelegenheid om te oefenen of met anderen een partijtje te stoten. Foto: Peter de Vries

Kom biljarten bij Biljartvereniging 55Plus

ZUTPHEN - Biljartvereniging 55Plus heeft ruimte voor nieuwe leden. Voor belangstellenden wordt daarom op woensdag 17 mei een open dag gehouden van 13.00 tot 16.30 uur. De speellocatie is te bereiken via de achteringang van de Emmanuelkerk, Michiel de Ruyterstraat 2 te Zutphen. 

Biljartvereniging 55Plus is een vereniging voor leden van 55 jaar en ouder. De locatie is geopend van mei t/m augustus op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Op woensdagmiddag worden er interne wedstrijden gespeeld. Vanaf september zijn er ruimere openingstijden.

Het maakt niet uit of je de nodige ervaring hebt of pas begint met biljarten, iedereen kan meedoen. Het niveau van de leden ligt gemiddeld tussen de 0,6 en 2. Er staan vier biljarttafels, dus er is altijd voldoende ruimte en gelegenheid om te oefenen of met anderen een partijtje te stoten. Biljartkeus zijn aanwezig om het een keer te proberen.

Het samenzijn en het sociale contact is belangrijk. Iedereen van 55 jaar en ouder is welkom. Kom gerust een kijkje nemen om kennis te maken met de biljartsport of het spel weer eens op te pakken. Koffie, thee en frisdrank staan klaar! Voor informatie zie de website van de vereniging www.biljart55Plus.nl of stuur een mail naar infobiljart55Plus@gmail.com.