Foto: Joep Heuvelink
Foto: Joep Heuvelink

Maak kennis met scoutinggroep Jan van Riebeeck

EEFDE - Scoutinggroep Jan van Riebeeck heeft nog plek voor leden! Jan van Riebeeck biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsgierig? Kom dan naar de open dag op zaterdag 13 mei.

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren krijgen bij de scouting alle ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. 

Op 13 mei houdt Scoutinggroep Jan van Riebeeck een open dag. Het programma voor kinderen van 5 tot 11 jaar is van 14.30 tot 16.30 uur en voor kinderen en jongeren vanaf 11 jaar is het programma van 13.30 tot 16.30 uur. Kom kennismaken en kijken hoe het eraan toegaat. 

De scoutinggroep is te vinden aan de Boedelhofweg 108 in Eefde. Kijken is uiteraard gratis en vrijblijvend. Kijk voor meer informatie op de website: www.scouting-jvr.nl of op social media. Voor vragen mail naar janvanriebeeck@gmail.com.