Jeugdfilm 'Lang Leve de Koningin'. Foto: PR

Jeugdfilm 'Lang Leve de Koningin'. Foto: PR

Jeugdfilm Lang leve de Koningin brengt het schaakspel tot leven

ZUTPHEN - Schaakgenootschap Zutphen laat de prachtige jeugdfilm 'Lang Leve de Koningin' op zaterdag 6 mei om 12.45 uur in filmtheater Luxor op de Houtmarkt te Zutphen vertonen. 

De entree bedraagt 3 euro per persoon (graag contant aan de zaal voldoen). Reserveren kan via mailadres sgzutphen@gmail.com. Na reservering ontvangt men een bevestiging per e-mail.
En zoals voor de meeste goede jeugdfilms geldt: de film is ook voor begeleidende ouders zeer de moeite waard! Het is voor deze fantasievolle en spannende film niet nodig om al te kunnen schaken. Wel zal de film de toch al grote interesse voor het schaken in 2023 kunnen vergroten bij de kijkers. De film werd geregisseerd door Esmee Lammers, kleindochter van de enige Nederlandse wereldkampioen Max Euwe.

Er staat
een groot
schaakspel en
er zijn prijzen
te winnen

Kinderen met een vrijkaartje kunnen eveneens per mail reserveren onder vermelding van kaartnummer(s). Reservering geeft voorrang tot 10 minuten voor aanvang van de film. Er wordt veel belangstelling verwacht. Er is plaats voor 81 bezoekers, dus reserveer op tijd! 

Op de Houtmarkt voor Luxor zal een groot schaakspel staan, aanwezigen en voorbijgangers kunnen het voor en na de film opnemen tegen een schakende en goed gedresseerde beer, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.