Lezing digitale nalatenschap

ZUTPHEN - Iedereen heeft digitale bezittingen. Mensen bellen, betalen, mailen en leven via hun digitale apparaten. Maar wat als iemand plotseling overlijdt? Hoe kunnen nabestaanden bij belangrijke bestanden met emotionele of zelfs financiĆ«le waarde, als zij geen wachtwoord of code hebben? Bezoek de lezing bij de Bibliotheek in Twello (25 mei) of Zutphen (11 mei) van 19.30 tot 21.30 uur en kom meer te weten over dit belangrijke onderwerp. 

Nooit geweten dat het belangrijk is om een telefoonabonnement van een overleden dierbare niet direct op te zeggen? Welke gegevens blijven online achter als iemand komt te overlijden? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot een telefoon of laptop als zij de code niet weten? En hoe wordt identiteitsfraude voorkomen? Met de digitalisering vandaag de dag zijn dit belangrijke onderwerpen.

Vanuit Digital Life Legacy geeft specialist Brandon Kwey een presentatie met recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten maar vooral bewustwording creƫren. Online aanmelden. Kosten 7,50 voor leden, 10 euro voor niet-leden.


bijdebieb.op-shop.nl/?search=nalatenschap