Vijfde Aspergerally voor twee goede doelen

ZUTPHEN/VORDEN - Op 3 juni 2023 organiseren Rotaryclub Zutphen en Rotaryclub Zutphen-Vorden de Aspergerally, een relaxte autorally door de Achterhoek met lunch en asperges eten als afsluiting. Deze rally heeft het doel om geld in te zamelen voor een goed doel. De autorally is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De rally zal starten en eindigen in omgeving van Zutphen.

Per equipe (bestuurder en bijrijder) kost deelname 225 euro, dit is inclusief lunch en diner. Voor sponsoren zijn speciale deelnamepakketten. Meer informatie is daarover te vinden op www.aspergerally.nl. Inschrijven kan via dezelfde website.

Goede doelen
Vorig jaar werd 10.000 euro verdeeld over twee goede doelen: Stichting Muziekcentrum Zutphen voor de aanschaf van blaasinstrumenten en WelKóm voor de aanschaf van de nodige keukenapparatuur zodat buurtbewoners samen maaltijden kunnen eten. Dit jaar zal de opbrengst verdeeld worden onder Welkóm en Stichting jarige job. Ook een bijdrage leveren als sponsor of deelnemer? Op de website staan de mogelijkheden.

Voorlichtingsbijeenkomst
In de aanloop naar de rally wordt voor geïnteresseerden een voorlichting georganiseerd in Hotel-restaurant Bakker (Dorpstraat 24, Vorden). Vertegenwoordigers van de twee goede doelen vertellen over hun organisatie en activiteiten en Ronald Jans van Rallywereld geeft een inleiding over voorbereid een rally rijden. De voorlichting start om 19.30 uur en is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Voorafgaande deelnemen aan de maaltijd, samen met de organiserende Rotarians? Dat is mogelijk, aanvang is dan 18.00 uur. Aanmelden graag voor 12 mei 2023 via info@aspergerally.nl. De voorlichting duurt ongeveer een uur.


www.aspergerally.nl