Lente in de Overtuin

WARNSVELD - In de oude monumentale tuin breekt het voorjaar door. De bomen staan voorzichtig in blad. De ondergroei van grote hoeveelheden krokussen, scilla’s, narcissen en bosanemonen maken het voorjaar compleet. Voor wie niet alleen geïnteresseerd is in de bomen en planten, maar ook de rijke geschiedenis van de buitenplaats is er op de Opentuindag op zondag 26 maart om 13.00 uur –bij voldoende belangstelling- een rondleiding.

In de bijbehorende galerie is de expositie ‘A Face of Wonder’ van Edith Meijering te zien. Het is een intiem eerbetoon aan de internationaal geroemde beeldend kunstenares. Meijering, overleden in januari 2021 liet een omvangrijk oeuvre na. Voor de liefhebbers zijn er naast het geëxposeerde werk, ook nog drie mappen met kleiner werk voor de verkoop. Nog te zien tot en met 10 april of op afspraak. 

Galerie en terras zijn altijd vrij toegankelijk. De entree voor de tuin bedraagt 3,50 euro. Onder begeleiding hebben kinderen tot 16 jaar vrij toegang. Molenstraat 6 in Warnsveld. Geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.deovertuin.nl, warnsveld@deovertuin.nl of 06 - 263 784 94. Er is geen pinmogelijkheid, alleen contante betaling.