Be Quick wint in Westervoort

ZUTPHEN - Na de verliespartij van vorige week tegen de koploper in de derde klasse E, FC Zutphen, mocht Be Quick afgelopen zaterdag wel huiswaarts keren met de drie punten. Tegen de nummer 4, AVW ’66 uit Westervoort werd met 1-2 gewonnen.

Na een eerste helft met vooral kansen aan de zijde van AVW ’66 was het toch Be Quick die de score mocht openen. Routinier Hüseyin Cengiz maakte op slag van rust de 0-1. In de tweede helft zochten de Westervoorders veelvuldig de aanval, dat werd uiteindelijk beloond met de gelijkmaker. Jerry van Kerkhof wist enigszins fortuinlijk de 1-1 binnen te schieten. Daarna ging het over en weer met in de 88ste minuut Joey Parauti die de wedstrijd in het voordeel van de blauwwitten besliste.

Zaterdag 25 maart staat de thuiswedstrijd tegen SV Twello op het programma. Die dag staat bij Be Quick tevens in het teken van de compostactie en vanaf 18.00 uur de feestavond ‘Tiki Taka’.