Vivian van de Hoef en Frank Ong-Alok. Foto: PR

Vivian van de Hoef en Frank Ong-Alok. Foto: PR

Yogaconcert in de Kapel

Muziek

EEFDE - Op zondag 2 april vindt er een bijzonder concert plaats in de Kapel op ‘t Rijsselt in Eefde. Het eerste interactieve live yogaconcert met Vivian van de Hoef en Frank Ong-Alok. Het  bestaat uit twee delen met een pauze waarin er drankjes en Indiase hapjes voorhanden zullen zijn. 

Vivian is naast yogadocente ook coach persoonlijke ontwikkeling bij het leiderschapsinstituut De Baak. Zij heeft tevens een dansachtergrond en dat zal in het tweede deel van de sessie ook een rol gaan spelen. Er zullen diverse vormen van yoga aan bod komen van yin, yang, hatha tot wat meer poweryoga. Na de pauze is er ruimte voor deelnemersparticipatie op trommels en shakers. Er zal ook gezongen worden waarbij iedereen mee mag doen. Muzikant Frank Ong-Alok zal een en ander begeleiden. Ook zal hij enkele nummers vocaal ten gehore brengen. Er is dus ruimte voor ontspanning, inspanning, meditatie, zang, trommelen en beweging of dans. 

Belangstellenden kunnen zich opgeven of informatie opvragen via email: fttp@planet.nl. Het yogaconcert begint om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Kapel op ‘t Rijsselt ligt aan de Mettrayweg 25 in Eefde.