Alzheimer Café over onbegrepen gedrag bij dementie

ZUTPHEN - Op woensdag 15 maart van 19.30 tot 21.00 uur is er weer een Alzheimer Café in Buurtcentrum Het Bornhof, Hobbemakade 246 in Zutphen. Het thema van deze avond is: 'Onbegrepen gedrag bij dementie'.

Iemand die dementie heeft, kan ander gedrag laten zien. Soms trekt iemand zich terug en komt tot niets meer. Hij of zij is verdrietig, of juist boos en snel geïrriteerd. Vaak is het een ander gedrag dan je gewend bent van je naaste. Wat betekent dit gedrag en hoe kun je er mee omgaan? Mevrouw Evelyne Prosé, psycholoog in de ouderenzorg, gaat hierover met de aanwezigen in gesprek. Zoals altijd is er gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. 

Online contact
Nieuwsbrief ontvangen? Mail dan naar: ac.zutphen@alzheimervrijwilligers.nl. Behoefte aan een luisterend oor of advies? Bel gratis naar De DementieLijn (dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur): 0800-5088. Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411.