Afbeelding

Werken bij Morssinkhof-Rymoplast:
samen het verschil maken

Over ons
Wie zijn wij? De Morssinkhof-Rymoplast Groep is een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in het recyclen van kunststoffen. Het bedrijf heeft inmiddels 11 vestigingen verdeeld over heel Europa, waarvan 2 bedrijven in Lichtenvoorde gevestigd zijn. In Lichtenvoorde werken ongeveer 150 enthousiaste medewerkers. Met deze groep mensen werken we samen aan een duurzame toekomst! Binnen ons familiebedrijf is de Achterhoekse no-nonsense mentaliteit en een informele werksfeer kenmerkend.

Duurzaamheid
Als bedrijf leveren wij herwonnen grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie. De herwonnen grondstoffen die Morssinkhof Plastics Lichtenvoorde produceert, worden ingezet voor de productie van nieuwe producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn buizen, kratten, bakken, kliko’s en pallets. De bedrijvengroep is één van Europa’s grootste producenten van hoogwaardig herwonnen grondstoffen en bedient de Europese markt, variërend van kleine bedrijven in de kunststofverwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals. Daar zijn we best trots op!
Als bedrijvengroep werken we iedere dag aan het verbeteren van onze processen, producten en technieken. Dit doen we om een vooraanstaand leverancier te blijven van hoogwaardige recyclaten. We helpen onze afnemers om kringlopen te sluiten en stellen hen in staat om duurzamere kunststof producten en verpakkingen te produceren. Dit draagt bij aan het realiseren van CO2 besparingen. Kortom, recycling heeft de toekomst!

Functies
Recycling van kunststoffen brengt volop uitdagingen met zich mee. Ons team bestaat uit gedreven medewerkers die iedere dag een bijdrage leveren aan een circulaire economie. Lijkt jou dit ook leuk en ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen onze organisatie, neem dan snel een kijkje op onze website en bezoek onze vacaturepagina:

morssinkhofplastics.nl/werken-bij/vacatures