Leger des Heils geeft gratis damesjassen weg

ZUTPHEN - Donderdag 2 februari, tijdens de opening van de kledingwinkel van het Leger des Heils aan het Hagepoortplein 4, worden gratis leren damesjassen weggegeven. Wees er snel bij want op is op!

Onlangs heeft het Leger des Heils een grote partij leren damesjassen gekregen in verschillende kleuren en maten. Het betreft zowel zomer- als winterjassen en alleen voor dames. Als eenmalige actie geeft men deze nu weg. Uiteraard geldt: één jas per klant. En alleen op donderdag 2 februari in de daarvoor aangegeven rekken in de kledingwinkel. De kledingwinkel is open van 10.30 tot 15.30 uur. Men wordt gastvrij ontvangen met koffie en thee. 

Tijdens de wintermaanden is hetgebouw ook open in het kader van ‘Warme Kamers’. Heel vaak denken mensen dat het Leger des Heils er alleen voor daklozen is. In Zutphen is dat zeker niet het geval. Er komen mensen in de kledingwinkel die niet veel geld te besteden hebben, maar ook mensen die het gewoon leuk vinden om tweedehands kleding te dragen. De kledingwinkel is ook op maandagmiddag geopend en daarnaast is er een variëteit aan andere activiteiten.