Gospelkoor Inspiration-Vorden zoekt nieuwe leden

Gospelkoor zoekt nieuwe leden

VORDEN - Het gospelkoor Inspiration uit Vorden is een koor met leden uit Vorden, Zutphen en de wijde omgeving daarvan. De koorrepetities vinden plaats in het Kulturhus Vorden aan de Raadhuisstraat 6 op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Het koor staat onder leiding van de altijd inspirerende en enthousiaste dirigent Piet Piersma. 

In het net gestarte jaar 2023 wil het koor graag weer nieuw repertoire gaan instuderen, onder andere omdat in 2025 men het 50-jarig jubileum hoopt te vieren, een mijlpaal die natuurlijk niet ongemerkt voorbij mag gaan.

Helaas is de laatste tijd het aantal koorleden teruggelopen door diverse oorzaken. Graag heet het koor nieuwe enthousiaste zangers welkom, vooral de bas-, tenor- en altpartij hebben aanvulling nodig. Het koor zingt een breed scala aan gospelliederen en liederen met een boodschap die mensen licht en inspiratie geven. Het uitgangspunt van dit koor is werken aan kwaliteit; zo mogelijk vier- of meerstemmig zingen.

Voor meer informatie, zie de website www.inspirationvorden.nl, bel de voorzitter van het koor: Willeke Pieterse, telefoon 06-51191460, of kom vrijblijvend eens een keer een repetitie bijwonen op woensdagavond in het Kulturhus Vorden.