Vera Greutink. Eigen foto

Vera Greutink. Eigen foto

Lezing over de mooie moestuin

EEFDE – Groei en bloei afdeling Zutphen houdt een lezing op donderdag 2 februari. Vera Greutink vertelt over ‘de mooie moestuin’ in Dorpshuis Het Hart’ in Eefde, aanvang 19.30 uur.

In haar lezing vertelt Vera Greutink hoe je een tuin kunt creëren die leuk is om naar te kijken, maar waar je ook volop uit kunt oogsten. Het ontwerp van een eetbare tuin kan strak zijn met geometrische bedden, of romantisch met een kronkelend pad. Vera laat inspirerende voorbeelden zien en bespreekt de meest decoratieve groentes en welke technieken je kunt gebruiken om je moestuin onderhoudsvriendelijk te maken.

Vera Greutink is moestuinier, groenschrijver en ontwerper van eetbare tuinen. Vanaf 1999 tuiniert ze volgens de principes van de permacultuur. Ze schrijft voor verschillende Nederlandse en Engelse tuintijdschriften, onder andere Groei & Bloei, De Tuin op Tafel, Tuinseizoen, Buitenleven en Permaculture Magazine. Haar eerste boek 'Tuin smakelijk!' over permacultuur in de praktijk verscheen in 2015.

Introducés en niet-leden betalen 5 euro, inclusief koffie/thee. Leden en partners van leden betalen 2 euro voor koffie/thee.