FC Zutphen op bezoek bij Sportclub Teuge

FC Zutphen op bezoek bij Sportclub Teuge

ZUTPHEN - FC Zutphen wacht zaterdag 3 december een pittige uitwedstrijd tegen Sportclub Teuge. De mannen van het gelijknamige vliegveld hebben tot nu toe 14 punten behaald uit acht wedstrijden, en nemen daarmee de vijfde positie op de ranglijst in. Afgelopen zaterdag werd het 1-1 in de uitwedstrijd tegen ZZC “20 in Zelhem. De ploeg behaalde vorig jaar op knappe wijze een periode titel en staat er om bekend dat men regelmatig een kampioenskandidaat de voet dwars heeft gezet. VV Dieren weet dat uit ervaring.

FC Zutphen is na de 2-0 overwinning op Sportclub Brummen goed op koers voor de eerste periode, die over 12 wedstrijden wordt gespeeld. Dit is de 9e wedstrijd, en de laatste en 10e wedstrijd voor de winterstop vindt plaats tegen Sportclub Eefde. De tegenstander van zaterdagmiddag valt echter niet te onderschatten.

Met name voorin waren een aantal jongens geblesseerd zoals Zidane el Hadouchi, Jesse de Vries en Floris de Boer. Deze jongens zijn wel weer op de weg terug. Evenals Niek Bakkerweerd die weer in training is. We zullen zien hoe ver ze zaterdag gevorderd zijn. Het is van groot belang de punten mee naar Zutphen te nemen en volgende week de eerste heft van de competitie goed af te sluiten.

De wedstrijd begint om 15.00 uur.