Café Doodgewoon ‘Omgaan met verlies’

ZUTPHEN - Op donderdag 8 december houdt Café Doodgewoon een bijeenkomst met het thema ‘omgaan met verlies van 14.00 tot 15.30 uur bij Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 in Zutphen.

Gezond zijn is een vanzelfsprekendheid. Maar als je de diagnose krijgt dat je chronisch, ongeneeslijk of zelfs levensbedreigend ziek bent, vallen de zekerheden weg. Het leven vraagt iets anders. Hoe ga je verder? Het is belangrijk om tijd te nemen om de gevoelens die daarbij naar boven komen te herkennen en erkennen. Samen met Maria Schotman, geestelijk verzorger en rouwbegeleider, gaan we in gesprek over wat belangrijk voor je is.

Café Doodgewoon is een initiatief van het Palliatief Netwerk regio Zutphen met subsidieondersteuning van Roparun. Het is een ontmoetingsplek in de regio Zutphen waar thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Het is een trefpunt voor mensen met een ongeneeslijke ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden. Meer informatie via 06 - 200 179 78 of www.netwerkpalliatievezorg.nl/achterhoek/Patiënten-en-naasten/Café-Doodgewoon.