Samen eten tegen eenzaamheid

Samen eten tegen eenzaamheid

ZUTPHEN - Samen eten is een activiteit in het kader van de week tegen eenzaamheid. Wat houdt je bezig als je alleengaand bent? Bijvoorbeeld ten aanzien van relaties, gezondheid, zingeving, ouder worden, kwetsbaarheid en eindigheid. Levensvragen van alleengaanden. Het is een diner met lezing, muziek en in gesprek gaan op 3 oktober van 18.30 tot 22.00 uur in het DWK gebouw aan de Leeuweriklaan 19 in Zutphen.

Hoe ga je daarmee om? Met wie kan je daar in vertrouwen over praten? Hoe wordt je vriend van jezelf en hoe kom je in verbinding met dat wat van waarde is? Robert te Pas en Hugo Remmers, beide geestelijk verzorgers en coaches bij www.willemlevensvragen.nl zullen hierover een lezing verzorgen en met de aanwezigen in gesprek gaan. De bijeenkomst is gezellig en informeel. Als je je opgeeft kan je mee eten. Je mag ook alleen naar de lezing komen vanaf 20.00 uur.

Prijs is een vrijwillige bijdrage. Opgeven kan via SMS of whatsapp: ‘Diner DWK’ + aantal personen naar 0653733211. Hugo Remmers en Robert te Pas zijn coaches en geestelijk verzorgers bij www.willemlevensvragen.nl.