Goederen en diensten worden in het Lets-systeem in nappen betaald. Foto: Marjan Kruik
Goederen en diensten worden in het Lets-systeem in nappen betaald. Foto: Marjan Kruik

Gratis informatiebijeenkomsten over Lets Zutphen

ZUTPHEN - Wegens grote belangstelling komen er begin oktober weer twee informatiebijeenkomsten over Lets Ruilkring Zutphen. Op woensdag 5 oktober zal dat zijn om 19.30 uur. Op donderdag 6 oktober om 13.30 uur. Iedereen uit Zutphen en omgeving met belangstelling voor dit leuke handelssysteem is van harte welkom. Je krijgt het adres na opgave via info@letszutphen.nl. 

Mensen die weinig euro's willen of kunnen uitgeven kunnen volop meedoen in het Lets-systeem. Goederen en diensten worden namelijk in nappen betaald. Ook mensen die goede voornemens hebben op het gebied van ontspullen of beter voor zichzelf of hun huis te gaan zorgen kunnen voor van alles terecht bij deze gezellige groep mensen.
Als je lid wordt kun je via een mailgroep dit soort oproepen in je mail verwachten of zelf versturen: Wie kan helpen mijn schuur te verven? Wie geeft er ontspanningsmassages? Wie heeft er een schuurmachine te nap-leen? Wie wil er een mooie taart bakken voor mijn verjaardag? Wie wil er voor mij een keer naar de stort rijden? Wie heeft er sta-tafels te nap-leen voor het weekend? Wie kan mij helpen om mijn huis opgeruimd te krijgen? Wie kan mijn nieuwe lamp ophangen? Ook zul je regelmatig een uitnodiging voor een handelsbijeenkomst, een picknick of een etentje ontvangen.
Je kunt de Lets puur gebruiken om te handelen in goederen en diensten. Maar als je wilt kun je de Lets ook gebruiken om nieuwe mensen van allerlei pluimage te leren kennen.


www.letszutphen.nl