SP organiseert avond over
stijgende kosten

ZUTPHEN - De prijzen rijzen de pan uit. Daarom organiseert de SP-afdeling Zutphen een bijeenkomst over de stijgende kosten. Iedereen die het merkt, of hulp nodig heeft bij de aanvraag van toeslagen of ideeën heeft over hoe de kostenstijgingen te veranderen, is van harte uitgenodigd om mee te doen.  

De avond wordt georganiseerd op dinsdag 27 september vanaf 19.30 uur in buurthuis de Uitwijk op de Brink 116 in Zutphen. Op de avond zullen er ook SP-vrijwilligers aanwezig zijn om te helpen met de aanvraag van bijvoorbeeld de energietoeslag. 

SP-fractievoorzitter Mart de Ridder: “Alles wordt duurder. Stijgende kosten in de supermarkt of aan de pomp, stijgende energierekeningen, hogere woonlasten: het is aan de orde van de dag. Ondertussen maken de bedrijven miljardenwinsten. Zij drijven de prijzen op, waardoor wij steeds minder overhouden.”
De Ridder wil graag in gesprek met Zutphenaren over de stijgende kosten. “Wat merkt u ervan? Wat kan de SP doen om samen het tij te keren? Wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat we niet steeds armer worden?”