Bridgeclub SIOS naarstig op zoek naar nieuwe leden

ZUTPHEN - Bridgeclubs SIOS in Zutphen dreigt door twee desastreuse corona jaren ten onder te gaan. Om besmettingen te voorkomen kon SIOS in die jaren weinig drives meer organiseren. Opzeggingen waren een direct gevolg. Hier kwam volgens de nieuwe beoogde voorzitter Loek Derksen nog bij, dat SIOS hierdoor ook geen zomerbridge kon organiseren. Door bridge tijdens de vakantiemaanden te organiseren kreeg SIOS er altijd weer veel nieuwe leden bij. Die aanwas staat dus ook al twee jaar stil. De club is naarstig op zoek naar nieuwe leden, anders vreest men voor het voortbestaan van de vereniging. 

Er is een voorlopig nieuw bestuur gevormd, die de club weer nieuw leven wil inblazen. Bridgeclub SIOS speelt iedere donderdagmiddag in de ruime kantine van voetbalclub Be Quick aan de Laan naar Eme. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid. 

Men vreest
voor het
voortbestaan
van de club


Er wordt gespeeld volgens de regels van de Nederlandse Bridgebond, maar wel met een gemoedelijke sfeer. SIOS beschikt over het nieuwste spelmateriaal en hanteert een lage contributie. Belangstellenden kunnen zich melden bij Ada Heinen via gjheinen@hetnet.nl of 06 - 408 171 90. Er kan drie speelmiddagen geheel vrijblijvend meegespeeld worden.