Café Doodgewoon

ZUTPHEN - Donderdag 29 september is er weer een Café Doodgewoon in Zutphen. Dit vindt van 14.00 tot 16.00 uur plaats in buurtcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106 te Zutphen. Het thema: 'Wat als het sterven dichterbij komt?'.

We hebben of krijgen er allemaal mee te maken; de levensfase waarin het einde in zicht komt, en leven bij de dag steeds belangrijker wordt. Iedereen leeft op zijn eigen manier en sterft op zijn eigen manier. Bij het afscheid nemen van het leven of van een mens die je dierbaar is zoeken we steun; in de contacten met anderen, in rituelen, in geloof of juist in hele aardse dingen. In dit Café Doodgewoon gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over ervaringen en thema’s die men zelf naar voren wil brengen. Hugo Remmers zal het gesprek leiden. Hij noemt zich religieus humanist en neemt 25 jaar ervaring als geestelijk verzorger en levensbegeleider met zich mee. 

Gratis toegang, inloop 14.00 uur met koffie en thee, programma van 14.15 tot 16.00 uur. Café Doodgewoon is een initiatief van het Netwerk Palliatieve Zorg regio Zutphen. Ropa Run ondersteunt met een subsidie. Meer informatie is verkrijgbaar bij Hetty Top via 06 - 222 433 93.