De scouts (11 t/m 15 jaar) hebben in de zomer een week doorgebracht in Bentveld en hebben daar onder ander gekanood. Foto: PR

De scouts (11 t/m 15 jaar) hebben in de zomer een week doorgebracht in Bentveld en hebben daar onder ander gekanood. Foto: PR

Jan van Riebeeckgroep start seizoen

EEFDE - Vanaf 11 september start Scoutinggroep Jan van Riebeeck met het programma en zijn alle leden wekelijks weer welkom om avontuurlijke activiteiten te ondernemen waarmee ze worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Tijdens de zomerstop hebben de verschillende leeftijdsgroepen niet stilgezeten, ze zijn in verschillende delen van Nederland en ook daarbuiten op zomerkamp geweest. De welpen (leden van 7 t/m 11 jaar) waren te vinden in Borculo. De scouts (11 t/m 15 jaar) hebben een week doorgebracht in Bentveld en hebben daar onder ander gehiked, gekanood en zijn naar het strand geweest. De explorers (15 t/m 18 jaar) hebben nog verder gereisd, en zij hebben de grens opgezocht en waren in Bergen-Well.

Activiteiten
Gedurende het komende seizoen worden door de vrijwillige leidinggevenden weer heel veel leuke activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten zijn heel divers. Van het organiseren van een levend Stratego tot het lopen van een spannende GPS-tocht. Maar ook op primitieve wijze pizza’s bakken in een houtgestookte oven, het bouwen en het rennen van een obstacle run en weekendkampen staan op het programma.

Kom eens kijken
Kom dan eens vrijblijvend kijken. Scouting Jan van Riebeeck is te vinden aan de Boedelhofweg 108 in Eefde. Meer informatie: scoutingjanvanriebeeck.nl, facebook.com/scoutingjanvanriebeeck en @scouting_janvanriebeeck. Email: janvanriebeeck@gmail.com.