Projectkoor VoQ zoekt enthousiaste zangers

ZUTPHEN/EEFDE - Projectkoor VoQ geeft in januari 2023 twee concerten met als thema 'Winterliederen'. VoQ nodigt iedereen uit om mee te zingen. Enige koorervaring is wel gewenst. 

Het repertoire bestaat uit een mooie mix van klassieke en moderne liederen, van Purifoy tot Simon and Garfunkel. Het koor wordt op de piano begeleid door Sander Worrell en het geheel staat onder leiding van dirigent Miriam Westgeest. Het volledige repertoire is te vinden op de website www.projectkoorvoq.nl onder 'Projecten'.

Projectkoor VoQ  geeft twee concerten, op zondagmiddag 15 januari in de Ontmoetingskerk in Eefde en op zaterdagavond 21 januari in het Lichtpunt in Zutphen. Er zijn tien repetities op de dinsdagavond vanaf 11 oktober van 19.45 tot 22.00 uur in de Proeflokalen in Zutphen.

Opgeven voor dit project kan tot 20 september via projectkoorvoq.nl/aanmelden. Deelname kost 75 euro, inclusief bladmuziek en koffie/thee in de pauze. Voor meer informatie, zie de website of neem contact op met voorzitter Anna Hartskeerl via 0575 - 572 502 of 06 - 484 075 84.