Dierenweide ’t Spiker doet mee aan de Rabo ClubSupport actie

WARNSVELD - De vogelgriep is momenteel een jaarlijks terugkomend probleem. Dit betekent dat ook het pluimvee van de Dierenweide ’t Spiker in Warnsveld steeds langer opgehokt moet worden, deze keer was dat 9 maanden. Tot nu toe werd dat in de grote stal gedaan, maar daar heeft het pluimvee geen mogelijkheid om buiten te zijn. De dierenweide wil daarom een (semi) permanente overdekte buitenren voor het pluimvee maken, zodat het pluimvee toch buiten kan zijn gedurende de maanden dat ze opgehokt moeten worden vanwege de vogelgriep. Het bedrag hiervoor hoopt men bij elkaar te krijgen door mee te doen aan de Rabo ClubSupport actie. 

De Rabobank stelt een aanzienlijkbedrag beschikbaar voor diverse verenigingen en stichtingen met maatschappelijke doelstellingen. Bewoners van Warnsveld en Zutphen die lid zijn van de Rabobank kunnen de dierenweide helpen om voor een gedeelte daarvan in aanmerking te komen door een stem uit te brengen op de St. Vrienden Dierenweide ’t Spiker. De vereniging, club of stichting met de meeste stemmen komt in aanmerking voor het hoogste bedrag.

Alle leden van de Rabobank Noord- en Oost -Achterhoek kunnen en mogen stemmen van 5 tot 27 september. Deze stemmen zijn geld waard voor Dierenweide ‘t Spiker. Meer informatie om te stemmen is te vinden op de website. 


rabobank.nl/clubsupport