Kinderkermis op winkelcentrum Leesten

ZUTPHEN - Winkelcentrum Leesten start het najaar met een kinderkermis. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen vrijdag 9 en zaterdag 10 september zwieren, zwaaien en rondjes draaien in een zweefmolen en draaimolen. 

Bij alle ondernemers van Winkelcentrum Leesten zijn tijdens de twee kermisdagen flyers te verkrijgen, waarmee gratis popcorn, wafels en suikerspinnen gehaald kunnen worden. Dit geldt ook voor volwassenen. Terwijl de kinderen pret beleven in de attracties, kunnen ouders shoppen en in ruil voor een flyer wat lekkers halen. 

Voor alle creatieve kinderen is er een kleurplatenactie, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Deze kleurplaten zijn nu al verkrijgbaar bij de ondernemers. Kleurplaten inleveren kan tot en met woensdag 8 september in de actiebrievenbus bij Jumbo Bouma.

De kinderkermis is een initiatief van Winkeliersvereniging Leesten. Vorig jaar werd deze kermis ook georganiseerd en deze werd zo positief ontvangen dat de kermis dit jaar op herhaling gaat. Het is een leuk begin van het najaar en kinderen die niet op vakantie zijn geweest hebben op deze manier toch nog een leuk uitje. De ondernemers van het Winkelcentrum hopen dat de kinderen op deze manier ook vrolijk aan een mooi nieuw schooljaar gaan beginnen.

De kermis vindt plaats op vrijdag 9 september van 10.00 tot 19.00 uur en op zaterdag 10 september van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.


Voor meer informatie, zie pagina 15 van deze krant