Informatieavond over Lets Zutphen

Economie Eefde Warnsveld Zutphen

ZUTPHEN - Hoe leuk is het om goederen en diensten te kunnen ‘kopen’ zonder je zorgen te maken over de vraag of je er wel genoeg geld voor hebt? Bij de ruilkring LETS kan dit. Je kunt ‘betalen’ met spullen die je zelf niet meer nodig hebt of diensten die je kunt verlenen.

Via een betaalsysteem in punten, die in Zutphen ‘nappen ‘worden genoemd (naar de Drogenapstoren) kun je dan van anderen weer spullen of diensten kopen die je nodig hebt. In Zutphen, Warnsveld, Eefde en Brummen zijn meer dan honderd adressen lid van dit systeem en is er dus volop handel mogelijk. Goed voor het milieu omdat spullen hergebruikt worden en desgewenst leuk om nieuwe en vaak interessante mensen te leren kennen.
Hoe dat allemaal in zijn werk gaat wordt uitgelegd tijdens de vrijblijvende informatiebijeenkomst op maandag 15 augustus om 19.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via info@letszutphen.nl. Zij krijgen dan het adres van de bijeenkomst. Voor aanmelden en/of informatie kan ook worden gebeld met Ans op 0575-528293.


www.letszutphen.nl