Bornhof door de jaren heen

ZUTPHEN - Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Het Bornhof (vanwege corona 2 jaar uitgesteld, dus inmiddels 27-jarig bestaan) is erop 29 juni 2022 een bijeenkomst door oud-medewerkers van Het Bornhof aan de Hobbemakade 246 in Zutphen: ‘Bornhof door de jaren heen met foto's en verhalen over Het oude en nieuwe Bornhof verteld door oud-medewerkers´. De avond zal in teken staan van gezelligheid en ontmoeten en begint om 19.00 uur met koffie en wat lekkers. De entree is gratis. 


Optreden Wereld- projectkoor Zutphen

WARNSVELD - Op woensdagavond 6 juli treedt het Wereldprojectkoor Zutphen op en brengt dan een gevarieerd programma van zang en instrumentale muziek. Het accent ligt dit keer op liederen uit Georgië, Kroatië, Bosnië en Griekenland. Ook zal er met de het aanwezige publiek worden gezongen.

Het koor staat onder leiding van Olga Schoonbergen en wordt begeleid door gitarist Allert van der Heijden en violiste Cornelie Wannee. Na afloop is men van harte welkom voor een hapje en een drankje. Locatie: Het Nut aan de Breegraven 1 in Warnsveld. Inloop 20.15 uur, aanvang 20.30 uur. Het concert is gratis maar een vrijwillige bijdrage is zeer welkom.


o.schoonbergen@planet.nl

wereldkoorzutphen.nl


Informatie- avond over Lets Zutphen

ZUTPHEN - Hoe leuk is het om onbeperkt goederen en diensten te kunnen 'kopen' zonder geld! Bij de ruilkring LETS kan dit. Via een betaalsysteem in zogenaamde 'nappen' kan men van anderen spullen 'kopen of diensten afnemen. In Zutphen, Warnsveld, Eefde en Brummen zijn meer dan 100 adressen lid van dit systeem. Goed voor het milieu omdat spullen hergebruikt worden en desgewenst leuk om nieuwe en vaak interessante mensen te leren kennen. Hoe het allemaal in zijn werk gaat wordt uitgelegd tijdens de vrijblijvende informatiebijeenkomst die plaats vindt op woensdag 6 juli om 19.30 uur. Aanmelden kan via info@letszutphen.nl of via Ans op 0575-528293 (na aanmelding volgt het adres van de bijeenkomst).


www.letszutphen.nl


Schaak- middag bij Ixta Noa

ZUTPHEN - Op zaterdag 2 juli van 13.00 tot 16.00 uur (vrije inloop vanaf 12.30 uur) organiseert Ixta Noa in samenwerking met Schaakgenootschap Zutphen een schaakmiddag, om mensen met elkaar in contact te brengen en verbinding te zoeken door middel van schaken. Thema: 'Meedoen is winnen!', gebaseerd op de Olympische gedachte 'Meedoen is belangrijker dan winnen'. De organisatie wil er graag een leuke middag van maken. Iedereen is welkom, van jong tot oud, van beginner tot gevorderd.

Ixta Noa is een sociaal-maatschappelijke organisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een psychische kwetsbaarheid/uitdaging. Ixta Noa is dankbaar dat het Schaakgenootschap belangeloos meewerkt en materiaal ter beschikking stelt voor het mogelijk maken van deze activiteit. 

De schaakmiddag vindt plaats bij Praktijkhuis Ixta Noa, IJsselkade 9.

Opgave
Opgave kan via stagezutphen@ixtanoa.nl of via 0575 571 896. Er is een maximum van 16 deelnemers. De organisatie zorgt voor koffie/thee en wat lekkers.