Geen treinen van 25 juni t/m 3 juli tussen Zutphen en Apeldoorn

ZUTPHEN/APELDOORN - Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er van zaterdag 25 juni tot en met zondag 3 juli tussen Zutphen en Apeldoorn v.v. geen treinen. Arriva zet dan treinvervangend busvervoer in.

Pendelbussen 
Aan de achterzijde van station Zutphen staan de bussen voor treinvervangend vervoer. De stopbus van Apeldoorn naar Zutphen stopt niet op station Klarenbeek.

Tussen station Klarenbeek en Voorst-Empe en station Klarenbeek en Apeldoorn de Maten rijden op afroep bussen. Op doordeweekse dagen hoeven reizigers tijdens de spitsuren (voor 9 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur) niet te bellen want dan staan er bussen klaar.

Klarenbeek
Op 25 en 26 juni is station Klarenbeek niet bereikbaar en wordt de hele dag een belbus aangeboden naar Apeldoorn centraal. In-en uitstappen kan ter hoogte van Bike Totaal, Klarenbeekseweg 99. Deze belbus rijdt een uursdienst.

Voor de richting Zutphen kunnen reizigers opstappen bij station Voorst-Empe of met de belbus via Apeldoorn. Telefoonnummer belbus Apeldoorn de Maten en Apeldoorn Centraal: 06 12 99 34 83. Telefoonnummer belbus Voorst-Empe: 06 20 79 89 38.

Geldig vervoerbewijs voor vervangende bus
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer is te vinden op de website van Arriva onder het kopje ‘Werk aan het spoor’: arriva.nl/werkaanhetspoor

De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis via de website van arriva.


www.arriva.nl